Lessen en Workshops

 

Ik heb, zoals je weet, het volste vertrouwen in jouw manier van lesgeven.
Ik heb het altijd als zorgvuldig, kundig en open ervaren. (Antoinette)

Bij Annemieke ontdek je door het maken van werkstukken dat je veelzijdiger bent dan je denkt. Ik vind het heerlijk om een paar uur geconcentreerd te kunnen werken. De combinatie van met je handen bezig zijn, een beetje kunstgeschiedenis en de diepere kennismaking met jezelf levert mij veel inspiratie op. Annemieke zorgt er altijd voor dat je je welkom voelt en laat je de ruimte om je eigen creativiteit te ontdekken. 

 

In mijn atelier geef ik beeldende lessen en workshops aan groepen van 4 – 6 personen. Dit kunnen beginners en gevorderden zijn. Er wordt op tafel gewerkt, voor werken op de ezel is de ruimte niet passend. Dat kan wel als je alleen of met zijn tweeën komt.

Vanwege de Corona maatregelen zijn er momenteel geen lesgroepen.

Op zaterdagochtend beleid ik één maal per maand in een werkbespreking cursisten die zelfstandig thuis werken.

Voor grotere groepen kan ik workshops op locatie verzorgen. De workshops kunnen worden afgestemd op een specifieke vraagstelling of thema.

Dagworkshops, 10.00 – 16.30 uur, kunnen op aanvraag worden georganiseerd.

 

Ik heb circa 10 lessen gevolgd bij Annemieke. Haar lessen laten zich het beste omschrijven als een ontdekkingsreis waarin je eigen creatieve geest wordt wakker geschud. Niets is goed of fout, maar het is zeker niet vrijblijvend. Het is ook zeker geen les waarin ‘we maar wat aan rotzooien’.  De opdrachten zijn helder maar het proces is iedere keer weer verrassend. In feite is alles wat je in haar les maakt, opgebouwd uit een aantal lagen, letterlijk en figuurlijk, waarin verschillende technieken maar ook creatieve processen laag voor laag hun weerslag hebben in een eindproduct. De tekening, het schilderij of de collage vind je dan weer verrassend leuk en mooi, soms frustrerend lelijk of onbevredigend. Maar dat is precies de meerwaarde van de lessen.  Het is meer dan een plaatje maken. Ook prettig om als volslagen leek kennis te maken met verschillende middelen en technieken. (Myra)

 

IMG_2681   IMG_2515

Werk van cursisten